Huis Zdenka (maximaal 8 personen)

Huis Zdenka is een oorspronkelijk houten huis wat gebouwd is in 1954. Het materiaal van het huis was afkomstig van de afgebroken oude houten kerk uit Huty. De nieuw aangebouwde veranda is opgebouwd met materiaal van een oude schuur uit 1907. De lokatie is uniek. Rondom heeft u een prachtig uitzicht. 10 Minuten lopen van Kvacianska dolina (wandelroute), en 100 meter van het riviertje de Kvaciani. Dit huis is geheel gerestaureerd  in zo oorspronkelijk mogelijke staat. Het huis wordt verwarmd door centrale verwarming. De basistemperatuur in de winter is 21 graden. Een houtkachel in de woonkamer en/of een centrale kolen verwarming in de kelder, verzorgen de temperatuur die u behaaglijk vindt.Huis Zdenka is ook te zien op de webcamera, ieder oneven half uur. Het is goed toeven in Huis Zdenka.

Begane grond:

De entree van Huis Zdenka is tevens de eethoek voor 10 tot 14 personen.  Rondom glas voor een mooi uitzicht. In het huis mag niet gerookt worden. Een overdekt terras geeft u wel de mogelijkheid van een sigaret te genieten. Daarna de hal, met voldoende ruimte voor schoenen en jassen. Volgens goed Slowaaks gebruik dient u binnenshuis pantoffels te dragen(enkele paren aanwezig). Daar tegenover de keuken. De toilet en de douche zijn bereikbaar via de eethoek.
Links van de hal de woonkamer, met een houtkachel, een zit-slaapbank, diverse stoelen en voldoende kastruimte. Er is Wifi aanwezig, eigen laptop of smartphone meebrengen. Een tv met dvd. Rechts van de hal bevindt zich de slaapkamer, met een tweepersoonsbed en twee stapelbedden. Ook hier voldoende bergruimte.
Souterain:

Hier bevindt zich de centrale verwarming op kolen, volledig automatisch. Tevens is hier de opslag voor skie’s, fietsen en andere zaken.

Buiten:

Buiten bevindt zich de overdekte plaats met gasbarbecue en het kampvuur met voldoende zitplaatsen rondom het vuur, ook in de winter te gebruiken. Een zandbak voor de kinderen, een trampoline, een klein zwembadje en een schommel. Tevens aanwezig is een goulash ketel met driepoot.

Faciliteiten:

  • Televisie met Satelietontvanger: Pools/Slowaaks/Tsjechisch
    /Duits/Engels/Nederlands
  • DVD speler (eigen dvd’s meebrengen)
  • magnetron, koelkast, oven gasplaat, vaatwasser.
  • Centrale kolen gestookte verwarming en een houtkachel
  • Wifi
  • Modern sanitair (1x spoeltoilet, 1x douche, wasbak)
  • Linnengoed kussens en dekbedden.

Prijsopgave,boeken,beschikbaarheid:

U kunt Huis Zdenka eenvoudig online boeken. De prijzen in onderstaande prijslijst zijn op basis van aankomst op zaterdag middag 15:00 uur en vertrek op zaterdag ochtend om 10:30 uur. Elke afwijkende aankomst en vertrek datum is te boeken, maar de afwijkende dagen hebben een toeslag van 10%. Minimaal verblijf is 2 nachten. De beschikbaarheid van Huis Zdenka wordt in een kalender getoond. Eerst krijgt u een prijsopgave welke u tot niets verplicht. Daarna kunt u kiezen om direct te boeken.  Na het boeken ontvangt u een bevestiging op uw E-mail adres. Na ontvangst van de aanbetaling (20%) is uw reservering definitief.